В Неа Макри, в източната част на Атика, е починало 19-годишно

...
В Неа Макри, в източната част на Атика, е починало 19-годишно
Коментари Харесай

Бременно момиче почина в Атина

В Неа Макри, в източната част на Атика, е умряло 19-годишно бременно момиче. Роднините ѝ настояват, че е трябвало да чака с часове, с цел да дойде кола за спешна помощ.

Това разкри държавната телевизия ЕРТ.

Според известията във вторник към 11 ч. в Националния център за незабавна помощ (EKAV) е постъпило позвъняване за бременна жена в 8-ия месец, която се е почувствала зле и е получила контракции.

По непотвърдена информация от Спешна помощ, представена от държавната телевизия ЕРТ, се допуска, че случаят в началото не е бил считан за високоприоритетен, поради забележителния брой сходни позвънявания, които те постоянно получават.

Въпреки това 1,5 часа по-късно в центъра на Спешна помощ е получено второ позвъняване от фамилията на момичето, което незабавно желае кола за спешна помощ, така като то е в развой на раждане, написа news.bg.

От близкия приморски град Луца до Неа Макри неотложно е изпратен мобилен медицински екип с доктор, който идва почти двадесет минути по-късно. При идването си медицинският екип открива, че момичето към този момент е умряло, оповестява ERT.

Очаква се точната причина за гибелта ѝ да бъде открита от правосъден патолог.

Започнало е публично административно следствие, с цел да се проучи случаят. Очаква се следствието да завърши в границите на две седмици.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР